Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. U dient dan wel het retourformulier in te vullen. Zonder ingevuld retourformulier nemen wij een product/de producten niet retour.

U heeft na ontvangst van uw bestelling 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het product exclusief verzendkosten gecrediteerd. (Vanaf €50,- euro gratis venzendkosten). De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van uw retour zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is. Let op, u krijgt dus niet de verzendkosten terug en de retourkosten zijn voor eigen rekening. 


Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze producten niet retour nemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

LET OP:
- Vazen mogen niet retour gestuurd worden
- Etenswaren kunnen niet retour worden gestuurd
- Retourkosten zijn voor eigen rekening
- Zonder ingevuld retourformulier nemen wij geen producten retour
- Artikelen mogen niet beschadigd zijn en moeten in de originele doos
teruggestuurd worden
- Buiten de retourtijd van 14 dagen nemen wij u producten niet meer retour.

Retourformulier